Skip to content
Alexandra ZazziAlexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press
  • Boka Alexandra Zazzi

Recept

  • All
  • Bakning & dessert
  • Fisk
  • Italienskt
  • Kött
  • Kyckling & kalkon
  • Middag
  • Pasta
  • Soppor
Soppa med höstprimörer, halloumi och rökt sidfläsk

Soppor

Räk- och laxsoppa

Fisk

Pasta med sparris, chevrè och valnötter

Italienskt, Pasta

Panerad fisk med romsås och buljongkokta potatisklyftor

Fisk

Nyårsmiddag för fyra

Middag

Nässelsoppa

Soppor

Mini Key Lime Pie

Bakning & dessert

Lyxig lussebulle med kvarg och mandel

Bakning & dessert

Laxcarpaccio med salladsskott

Fisk

Kycklingklubba med couscous

Kyckling & kalkon

Kikärts- och bönsoppa med kryddig salsicciakorv

Soppor

Karl-johanssoppa med konjakskyss

Soppor

Kalkon med rostad pumpa

Kyckling & kalkon

Grillad Kycklingfilé med ärtkräm

Kyckling & kalkon

Grand dessert med chokladfondue

Bakning & dessert

Gnocchi med citron och nötkräm

Italienskt, Pasta

Fullkornspasta med broccolibuketter och getost

Pasta

Fläskfilégryta med asiatiska smaker

Kött

Fiskburgare i flygande fläng

Fisk

Boka Alexandra Zazzi

Kontakta Alexandra för ert kommande event.

LÄS MER OCH BOKA

Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi är frilansande kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon är född i Stockholm av svensk- italienska föräldrar och är uppvuxen i Rapallo, norra Italien.

Matintresset ligger i generna, en härlig blandning av den italienska lusten till mat och råvaror samt kärleken till svensk husmanskost. Med passion, lagar hon och pratar om mat.

Sidor

Tjänster
Om Alexandra
Recept
Böcker
Press
Kontakt
Zazzishop

Sociala medier

Copyright 2023 © Alexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press