Grillad Kycklingfilé med ärtkräm

Saftig grillad kycklingfilé med en söt och len ärtkräm.

Gör gärna så här:

  • Salta och peppra kycklingen.
  • Lägg i non stick panna med skinnsidan nedåt först. Ge färg och vänd.
  • Sänk värmen och låt sjuda under lock till det uppnått en innetemperatur på 70 grader.
  • Koka ärterna i buljongen med lock i 8-10 minuter.
  • Mixa med hjälp av stavmixer eller matberedare ihop med ingefäran, några blad färsk dragon och parmesan.
  • Rör i crème fraiche.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Skölj bönorna ordentligt i kallt vatten.
  • Finhacka löken.
  • Vänd samman med olja och balsamvinäger.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Lägg ärtkräm som en spegel.
  • Skiva kycklingen och lägg på.
  • Servera med bönsalladen och lite färsk dragon.