Skip to content
Alexandra ZazziAlexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press
  • Boka Alexandra Zazzi

Fiskburgare i flygande fläng

  • All
  • Bakning & dessert
  • Fisk
  • Italienskt
  • Kött
  • Kyckling & kalkon
  • Middag
  • Pasta
  • Soppor
Gnocchi med citron och nötkräm

Italienskt, Pasta

Fläskfilégryta med asiatiska smaker

Kött

Fullkornspasta med broccolibuketter och getost

Pasta

Laxcarpaccio med salladsskott

Fisk

Karl-johanssoppa med konjakskyss

Soppor

Fiskburgare i flygande fläng

Fisk

Nässelsoppa

Soppor

Mini Key Lime Pie

Bakning & dessert

Räk- och laxsoppa

Fisk

Nyårsmiddag för fyra

Middag

Kikärts- och bönsoppa med kryddig salsicciakorv

Soppor

Lyxig lussebulle med kvarg och mandel

Bakning & dessert

Soppa med höstprimörer, halloumi och rökt sidfläsk

Soppor

Pasta med sparris, chevrè och valnötter

Italienskt, Pasta

Panerad fisk med romsås och buljongkokta potatisklyftor

Fisk

Kycklingklubba med couscous

Kyckling & kalkon

Kalkon med rostad pumpa

Kyckling & kalkon

Grillad Kycklingfilé med ärtkräm

Kyckling & kalkon

Grand dessert med chokladfondue

Bakning & dessert

Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi är frilansande kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon är född i Stockholm av svensk- italienska föräldrar och är uppvuxen i Rapallo, norra Italien.

Matintresset ligger i generna, en härlig blandning av den italienska lusten till mat och råvaror samt kärleken till svensk husmanskost. Med passion, lagar hon och pratar om mat.

Sidor

Tjänster
Om Alexandra
Recept
Böcker
Press
Kontakt
Zazzishop

Sociala medier

Copyright 2025 © Alexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press