Skip to content
Alexandra ZazziAlexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press
  • Boka Alexandra Zazzi

Pasta

Pasta med sparris, chevrè och valnötter

Italienskt, Pasta

Gnocchi med citron och nötkräm

Italienskt, Pasta

Fullkornspasta med broccolibuketter och getost

Pasta

Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi är frilansande kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon är född i Stockholm av svensk- italienska föräldrar och är uppvuxen i Rapallo, norra Italien.

Matintresset ligger i generna, en härlig blandning av den italienska lusten till mat och råvaror samt kärleken till svensk husmanskost. Med passion, lagar hon och pratar om mat.

Sidor

Tjänster
Om Alexandra
Recept
Böcker
Press
Kontakt
Zazzishop

Sociala medier

Copyright 2025 © Alexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press