Skip to content
Alexandra ZazziAlexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press
  • Boka Alexandra Zazzi

Kyckling & kalkon

Kycklingklubba med couscous

Kyckling & kalkon

Kalkon med rostad pumpa

Kyckling & kalkon

Grillad Kycklingfilé med ärtkräm

Kyckling & kalkon

Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi är frilansande kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon är född i Stockholm av svensk- italienska föräldrar och är uppvuxen i Rapallo, norra Italien.

Matintresset ligger i generna, en härlig blandning av den italienska lusten till mat och råvaror samt kärleken till svensk husmanskost. Med passion, lagar hon och pratar om mat.

Sidor

Tjänster
Om Alexandra
Recept
Böcker
Press
Kontakt

Sociala medier

Copyright 2025 © Alexandra Zazzi
  • Tjänster
  • Om Alexandra
  • Recept
  • Böcker
  • Press