Skip to content
Alexandra ZazziAlexandra Zazzi
  • Catering Event
  • Om Alexandra
  • Tjänster
  • Recept
  • Press
  • Böcker
  • Kontakt

Italienskt

Pasta med sparris, chevrè och valnötter

Italienskt, Pasta

Gnocchi med citron och nötkräm

Italienskt, Pasta

Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi är frilansande kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon är född i Stockholm av svensk- italienska föräldrar och är uppvuxen i Rapallo, norra Italien.

Matintresset ligger i generna, en härlig blandning av den italienska lusten till mat och råvaror samt kärleken till svensk husmanskost. Med passion, lagar hon och pratar om mat.

Sidor

Tjänster
Om Alexandra
Recept
Böcker
Press
Kontakt

Sociala medier

Copyright 2025 © Alexandra Zazzi
  • Catering Event
  • Om Alexandra
  • Tjänster
  • Recept
  • Press
  • Böcker
  • Kontakt